nieuwe avonturen - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van marianenhetty - WaarBenJij.nu nieuwe avonturen - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van marianenhetty - WaarBenJij.nu

nieuwe avonturen

Door: Hetty

Blijf op de hoogte en volg

24 September 2007 | Suriname, Paramaribo

Hallo daar zijn we weer na een paar dagen afwezigheid.
Dat betekent niet dat we niets meer hebben meegemaakt,maar omdat we geen tijd hebben gehad.
Momenteel hebben we het heel druk met onze sociale contacten onderhouden.
De hele nieuwe groep vrijwilliger,medewerkers en stagieres is inmiddels gearriveerd.
Inmiddels hebben we ook met iedereen kennis gemaakt en her en der geborrelt en koffie gedronken.
Vrijdag hebben we gezwommen bij hotel Amarali ,dat zou een mooi zwembad zijn waar ze ook ligbedjes hebben.
Maar het woord mooi heeft hier een iets andere betekenis als bij ons.
Maar goed we hebben daar heerlijk op ons bedje gelegen en wat gezwommen.
Er kwamen ook nog twee andere bakra`s bij dus dat was heel gezellig.
Inmiddels hebben we al wat huisdieren in ons bezit, een hondje(wij noemen hem flappie ivm z`n oren)die elke avond door een gat in het hek komt en dan op ons riante terras gaat liggen en aanslaat als er mensen voorbij komen.
Verder hebben we Kermit en Isabella (kikkers) die ons ook elke avond met een bezoek komen vereren.
En gisterenavond wandelde er met fier opgeheven kop een pikzwarte koe langs onze woning.
Helaas worden de kikkers geen prinsen na een kus,maar we kunnen ook niet alles hebben.
Vanmorgen hebben we onze was gedaan,wat een hele klus is hier.
Marian en ik hebben zelfs onze machine op zijn kop gezet om het water er uit te laten lopen.
Achteraf was er natuurlijk een iets makkelijker manier,maar goed hij was leeg(Kees niet lachen)
Marian heeft binnenkort een nieuw adres en dat is muskietenstraat 1.
Zij gaat nl. in haar muskietennet wonen ivm de vele beten die ze heeft.
Hoe het kan weet ik niet maar mij hoeven de muggen niet.
Gisterenavond hebben we een housewarming party gehad bij 4 nieuwe meiden,zij zijn net afgestudeerd als psycholoog en komen hier werkervaring opdoen,was heel gezellig.
Vanmiddag hebben wij visite gehad,ook weer gezellig.
Jullie zullen wel denken wat een luizeleven.
Maar na de aankomende week gaat de drukte hier ook beginnen.
Afgelopen nacht is er ingebroken in de opslag van WIN en werden wij uit bed gehaal omdat Nirmala (zie vorige bericht)Rob niet te pakken kon krijgen.
Aangezien wij bijna naast het kantoor wonen heeft ze ons maar uit bed gehaald.
Wat er precies weg is weten we nog niet.
Maar volgens mij geen schokkende dingen.

Een leuke uitspraak hier is:
Van beloven krijg je geen kromme mond!

Tot de volgende keer!

• 24 September 2007 - 05:46

At:

Phoe , als jullie moeite hebben met wassen kijk dan eesn in de dreeslaan. Een beetje vanisch en alles op 30 graden en je bent klaar. Moeten jullie geen bewakers hebben om jullie te helpen bij die inbraken ? Ik weet nog wel een bruin gebrand sportschooltype.
    Hier hebben we denk ik het laatste mooie weekend gehad op naar de herfst.

• 24 September 2007 - 12:35

Journ:

Lieve bakra's,
    Weer een geweldig verhaal!
    Laat flappie jullie huis maar bewaken,kan er tenminste niet ingebroken worden. Geniet van alle avonturen,

Dikke knuff Journ

• 24 September 2007 - 15:52

Theo & Jacqy:

Nou, met veel plezier is jullie verhaal hier weer ontvangen!!
    Hopelijk hebben jullie hier ook nog tijd voor als het echte werk gaat beginnen ;-)

Zeg At, volgens mij heb jij niets te klagen met een wasmachine die je voor de verandering niet hoeft om te keren ...
    Arme meiden!!

Hier alles prima, weer wat nieuws op het logistieke front, maar dat zal At vast al verteld hebben.

Nou, hele dikke kus van de Knikkies
    xxx

P.S.: wanneer komen de foto's?

• 24 September 2007 - 18:29

Ien :

stuur je was maar op doe ik het wel

• 25 September 2007 - 14:37

At:

Hetty, het reisbureau belde over de reis die we volgend jaar met de kinderen naar Ijsland gaan maken, ivm ons 30 jarig huwelijk, start op 5 augustus.
    Zet je het alvast in je agenda?
    En hou je mond he